Splošni pogoji

Splošni pogoji

+ Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.medicointerna.com

1. Uvod
Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www. medicointerna.com

2. Vsebina spletnega mesta
Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. MEDICOINTERNA d.o.o. se obvezuje prizadevati za resničnost, zanesljivost in kakovost vsebin na spletnem mestu, vendar teh lastnosti vsebin ne jamči in ne odgovarja v primeru nastanka kakršne koli škode pri uporabi spletnega mesta.

3. Zaščita avtorskih pravic
Dovoljena je samo osebna (nekomercialna) uporaba vsebin (slik, besedil in drugih podatkov) spletnega mesta. Komercialna uporaba vsebin spletnega mesta je dovoljena le na podlagi predhodnega pisnega dovoljenja MEDICOINTERNE d.o.o. Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo naslov spletne strani kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

4. Zaščita zasebnosti in varovanje podatkov
MEDICOINTERNA d.o.o. bo s podatki, ki bodo zbrani na spletnem mestu, ravnala v skladu z veljavno zakonodajo.

5. Zunanje povezave
Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev
MEDICOINTERNA d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev uporabe spletnega mesta brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj (z objavo). Zato si ob vsakem obisku spletnega mesta pozorno preberite te pogoje uporabe.

7. Pristojno sodišče
Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo spletnega mesta ali vsebin je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek
Z vstopom na spletno stran se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. V nasprotnem primeru spletnega mesta ne uporabljajte. Prijeten ogled vam želimo!

Piškotki

Spletno mesto medicointerna.com uporablja piškotke v dveh kategorijah.

1. Potrebni piškotki

cookie_consent_level
Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Stran uporablja piškotek za pomnjenje nastavitev piškotkov.

CMSSESSID
Veljavnost piškotka do konca seje identificira obiskovalca spletne strani in mu zagotavlja osnovne funkcije spletne strani.

2. Piškotki namenjeni za boljšo učinkovitost

* Google Analytics

__utma
Trajen piškotek ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Uporablja za razlikovanje med uporabnikom in sejo. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __ utma piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmb & __utmc
Veljavnost piškotka 30 min. Uporabljen je za določitev nove seje/obiska. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __utmb ali __utmc piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmz
Veljavnost piškotka 6 mesecev. Shranjuje vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki opredeljuje kako je uporabnik prišel na stran. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmv
Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Uporabljen za shranjevanje variabilnih podatkov na ravni obiskovalca. Piškotek je ustvarjen, če razvijalec uporabi _setCustomVar metodo z poljubno variablo na ravni obiskovalca. Piškotek je tudi uporabljen pri _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.