Image

OBVESTILO – Namestitev novega RTG aparata

Spoštovani,

obveščamo vas, da bomo pričeli s prenovo in nadgradnjo RTG sistema (RTG skeleta in prsnih organov), kjer bomo zamenjali obstoječi RTG aparat s sodobnim digitalnim RTG aparatom proizvajalca Siemens Healthcare.

  • Prenova prostorov in namestitev novega RTG aparata bo predvidoma trajala od četrtka 20.10.2022 do petka 25. 11.2022.
  • V tem času bo oddelek zaprt za RTG slikanje skeleta in prsnih organov.
  • Zobni rentgen bo v tem času deloval v omejenem obsegu. Urnik bo prilagojen sproti glede na potek del na radiološkem oddelku. O urniku vas bomo ažurno obveščali preko e-pošte ter obvestil na naši spletni strani.
  • Za naročanje na RTG slikanje bomo v tem času dosegljivi na tel. št. 01/893 85 72, preko e-pošte rtg.kabinet@medicointerna.com.

 

Za vse informacije smo vam na voljo na kontaktih RTG kabineta.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.