Testing,for,coronavirus,covid 19,in,a,lab.,medical,screening,and

Določanje protiteles proti COVID-19

Izvajamo dva testa za določanje protiteles proti SARS-CoV2:

 

Kvalitativni test

Anti SARS-CoV2 – določa se prisotnost protiteles proti nukleokapsidnem proteinu (N protein).

Rezultat je lahko pozitiven (specifična protitelesa so prisotna) ali negativen (specifična protitelesa niso prisotna). Pozitiven rezultat pomeni, da je oseba bila okužena s SARS-CoV2.

Cena testa: 28,00 eur + 3,50 eur (odvzem krvi)


Kvantitativni test

Anti-SARS-CoV2 S – določa se količina oz. titer protiteles, ki so specifična za receptor vezavno regijo na S1 podenoti proteina S.

Test je namenjen osebam, ki želijo preveriti imunski odziv po okužbi ali po cepljenju. Pozitiven rezultat pomeni, da je oseba bila okužena ali cepljena proti SARS-CoV2.

Cena testa: 45,00 eur + 3,50 eur (odvzem krvi)

 

 

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.