Shutterstock 1105356116

Estetska in klasična pedikura

Prepustite se spretnim rokam naših pedikerk. Nega nog za različne priložnosti in namene vam omogoči, da lahko čevlje sezujete kjerkoli in kadarkoli. Da je in da bo vaš korak lahkoten, udoben, da boste lahko nosile različne čevlje in da boste razbremenile vašo hrbtenico.

Nudimo estetsko in klasično pedikuro, zahtevno/medicinsko pedikuro ter masažo stopal.

Razvajamo vas lahko ob vsaki negi, lahko pa si privoščite le masažo, limfno drenažo, akupunkturo. Prepustite se strokovnjakom za refleksno masažo stopal, ki na telo deluje terapevtsko in blagodejno.

Veliko lahko za zdravje in urejenost nog naredimo tudi sami, zato vam nudimo tudi profesionalne negovalne izdelke za nego stopal blagovnih znamk LCN in Footlogix ter lastno blagovno znamko MUS.

Nudimo vam

 • Estetska pedikura

  Namakanje nog v kopeli, potisk obnohtne kožice, odstranjevanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, poliranje nohtov, hitro brušenje stopal z brusilcem, masaža stopal, podlak, olje za obnohtno kožico.

 • Klasična pedikura

  Namakanje v kopeli za noge, potisk obnohtne kožice, odstranjevanje obnohtne kožice, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, poliranje nohtov, brušenje stopal z brusilcem, masaža stopal, podlak, olje za obnohtno kožico.

 • Zahtevna pedikura

  Kopel za noge, potisk obnohtne kožice, odstranjevanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, poliranje nohtov, odstranjevanje trde kože, brušenje stopal z brusilcem, sanacija morebitnih težav na stopalih (otiščanci, kurje oko, vraščen noht…), masaža stopal, podlak in olje za obnohtno kožico.


 

 • Lakiranje nohtov

 • Permanentno lakiranje

 • Brušenje stopal

 • Protetika nohtov

 • Masaža stopal

 • Limfna drenaža

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.