Body,care.,young,girl,having,massage,,relaxing,in,spa,salon,

Masaža telesa

Naglica sodobnega življenja, vse več sedenja in povečana umska dejavnost povzročajo v našem telesu veliko neskladje. Masaža telesa vključuje tekoče povezane nize pomirjevalnih in spodbujevalnih gibov, ki prinašajo občutek harmonije.

Z masažo lajšamo/odpravljamo bolečine (najpogosteje v hrbtu, ramenskem obroču ter vratu) in poskrbimo za dobro počutje.

Med mnogimi koristnimi učinki na telo koristi predvsem mišicam – prispeva k boljši prekrvavitvi mišic in ima močan vpliv na vezivna tkiva, kožo, prebavila in pozitivno učinkuje na regeneracijo tkiv.

Z njo si pomagamo pri lajšanju težav in odpravljanju stresa.

Z masažo telo učinkovito razbremenimo in ugodno vplivamo na raven življenjske energije. Privoščite si jo vsaj enkrat na mesec, prepustite se spretnim rokam naših maserk in maserjev, počutili se boste prerojeni in zagotovo se boste z veseljem vrnili.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.