Shutterstock 1676457322

Nega obraza

Pravilna skrb in nega kože je izredno pomembna. Obraz je namreč vsak dan izpostavljen zunanjim vplivom, prahu, ličilom in načinu življenja. Na kožo seveda vplivajo tudi prehrana in stres. Z nego obraza tako kožo očistimo, nahranimo ter navlažimo. Vrnemo ji sijaj in mehkobo, koža se regenerira.

 

Z masažo pospešimo prekrvavitev. Vsaka koža je drugačna, zato tudi vsako nego prilagodimo njenemu tipu in trenutnemu stanju. Na obraz gledamo celostno, zato skrbimo tudi za trepalnice in obrvi.  Jih oblikujemo, barvamo, vrisujemo, dopolnjujemo. Dajte svoji koži le najboljše, koža vam bo hvaležna, same pa boste hvaležne in zadovoljne v svoj koži.

 

Za nege uporabljamo profesionalno kozmetiko Afrodita, prav tako pa vse profesionalne izdelke blagovne znamke Afrodita, ki jih uporabljamo, lahko s pomočjo svetovanja, izberete pri nas in nego nadaljujete sami doma za še boljše rezultate.

Nudimo vam

 • POMLADITVENA NEGA 3PEPTIDI

  Napreden pristop k anti-age negi kože z močjo biološko-aktivnih peptidov. Lastne celice spodbudimo, da proizvajajo več kolagena, elastin in hialurosnske kisline. Koža je opazno učvrščena, zglajen je kožni relief, zato spada ta nega med najbolj efektivne pri upočasnitvi kronološkega staranja kože in fotostaranja.

 • UČVRSTITVENA NEGA OBRAZA Z ANTIOKSIDANTI

  Razvajajte svojo kožo s pomočjo grozdja in vina, ki vsebujeta neprecenljive vitamine, minerale, antioksidante in sadne kisline. Z njimi ohranjamo in povečujemo prožnost kože, ščitimo lipide in  proteine v koži. Vzpostavljanje ravnovesja v koži, povečanje čvrstosti in upočasnjen proces staranja so glavni učinki te nege, najbolj pa si boste zapomnili njen omamen vonj grozdja in razkošja.

 • VLAŽILNA NEGA S HIALURONOM

  Občutite ekstremno navlažitev kože s pomočjo izjemne 100% naravne hialuronske kisline, ki zaradi svoje majhnosti globoko prodira v globlje plasti kože. Koža je po negi navlažena, bolj napeta, gladka in sijoča.


 

 • BARVANJE OBRVI

 

 • OBLIKOVANJE OBRVI

  Oblikovanje oblike obrvi z voskom ali s pinceto (po potrebi oboje), da dosežemo najlepšo obliko vaših obrvi.

 • BARVANJE TREPALNIC

 

 • SPROSTITVENA MASAŽA OBRAZA

  Površinsko čiščenje kože, nanos maske za obraz glede na tip kože, masaža obraza, vratu, zatilja in dekolteja (10min).

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.