Shutterstock 675606547

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje zagotavlja dolgo obstojnost, ob tem pa nohte dodatno utrdi in zaščiti pred novimi poškodbami. Posebej ga priporočamo osebam z lomljivimi nohti in tistim s pomanjkanjem časa.

 

Ste pripravljeni nameniti samo 45 minut vašega časa in pričakujete obstojnost laka 3 do 4 tedne? Lakiranje s permanentnim lakom je prava rešitev za vas.

 

Pri permanentnem lakiranju uporabljamo profesionalno belgijsko kozmetiko Astra Nail’s Varnigel,  ter ameriško kozmetiko za nohte Nail & Harmony Gelish.

Za ljubiteljice in mojstrice ustvarjanja in permanentnih lakov, nudimo tudi možnost nakupa večjih količin Astra Nail’s gelov- Varni gel permanentnih lakov, tekočin in ostalih pripomočkov za izvedbo storitve permanentnega lakiranja doma.

Nudimo vam

  • Permanentno lakiranje
  • Permanentno francosko lakiranje
  • Permanentno lakiranje s poslikavo nohtov
  • Permanentno lakiranje z odstranjevanjem prejšnjega nanosa
  • Odstranjevanje permanentnega laka s specialno nego

 

Gre za postopek utrjevanja naravnih nohtov. Permanentni lak je posebni lak za  nohte, ki ga nanašamo s čopičem (kot navadni lak za nohte) in se suši pod LED  ali UV lučko. Videz nohtov je povsem naraven, saj se popolnoma prilagodi obliki  vašega nohta. Obstojnost laka je približno 3-4 tedne.

 

Uporabljamo visoko kakovostne izdelke: Astra Nail’s, Nail & Harmony Gelish

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.