Shutterstock 1034455243

Podaljševanje nohtov

So vaši nohti kratki, slabi, lomljivi, krhki? Imate obliko, ki vam ni všeč? Imate poškodovan noht ali vam je morda zaradi kakšnega posega ali poškodbe noht celo odpadel?
V tem primeru vam lahko nohte podaljšamo z različnimi tehnikami in z različnimi geli. Uporabljamo Astra nail’s gele, ki zadovoljuje stroge standarde evropske zakonodaje o kozmetiki. Pokrivajo tako zdrave, kot tudi poškodovane nohte, lahko jih gradimo celo, če so nam naravni nohti odpadli.

 

Nohte podaljšujemo s tehnikama šablone ali konice. Tudi samo en zlomljen noht nam lahko kvari celoten izgled, še posebej pa nas spravlja v obup in slabo voljo. Zato smo prava urgenca tudi za nujne in najnujnejše primere.

 

Popolnoma ga prilagodimo ostalim naravnim  nohtom, prav tako tudi geliranim nohtom, tehniko pa izberemo odvisno od potrebe, oblike, kvalitete in izgleda ostalih nohtov. Izgled geliranih nohtov je skoraj enak naravnim, njihovo vzdrževanje in nega pa sta zelo enostavna.

 

V našem centru vam nudimo tudi možnost nakupa Astra Nail’s gelov in  ostalih pripomočkov za podaljševanje nohtov. Lučke, šablone, konice, …

Nudimo vam

  • Podaljševanje nohtov

    Ureditev obnohtne kožice, podaljševanje nohtov s pomočjo šablone ali konice, nanos gela na nohte, masaža rok, olje za obnohtno kožico.

  • Podaljševanje nohtov s permanentnim barvnim/francoskim lakiranjem

    Ureditev obnohtne kožice, podaljševanje nohtov s pomočjo šablone ali konice, nanos gela na nohte, permanentni lak, masaža rok, olje za obnohtno kožico.

  • Popravilo podaljšanega nohta

    Popravilo podaljšanega nohta s šablono/konico in gelom.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Sava
Vzajemna

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.