Zdravniki Foto Martincic750

asist. dr. David Martinčič dr.med. specialist ortopedske kirurgije

Ortopedska ambulanta

 

Specialist kirurg za poškodbe in obolenja kolenskega sklepa, za poškodbe in obolenja zgornjega ter spodnjega skočnega sklepa ter stopala in za poškodbe ter obolenja ramenskega sklepa

Leta 2006 je zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Specializacijo iz ortopedske kirurgije je končal leta 2012. Po opravljeni specializaciji se je zaposlil na Ortopedski kliniki v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Pri svojem delu se ukvarja s športno ortopedijo in kirurgijo kostnih tumorjev.

Redno se udeležuje ortopedskih tečajev in je tako v nenehnem stiku z najnovejšimi tehnikami kirurškega zdravljenja športnih poškodb in kostnih tumorjev. Redno se tudi udeležuje strokovnih srečanj doma in v tujini, kjer aktivno sodeluje z avtorskimi prispevki. Na znanstveno raziskovalnem področju se ukvarja z bioregenerativnimi terapijami ob poškodbah sklepnega hrustanca. Še posebej poglobljeno se ukvarja s športnimi poškodbami rame in kolena, pri čemer uvaja sodobnejše in učinkovitejše metode zdravljenja.

Od leta 2014 opravlja delo v specialistični ortopedski ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.