Dsc 1202 Robert Šifrer

doc. dr. Robert Šifrer dr.med. specialist otorinolaringolog

ORL ambulanta

 

Študij medicine zaključil leta 2002. Istega leta se zaposlil tudi v UKC Ljubljana, najprej kot zdravnik pripravnik, nato kot zdravnik sekundarij na travmatološki in infekcijski kliniki. Strokovni izpit opravil leta 2003. Specializacijo zaključil leta 2009. Od takrat zaposlen kot specialist otorinolaringolog na kliniki, kjer se ukvarja z onkološko in rekonstrukcijsko kirurgijo glave in vratu.Opravljen ima tudi evropski specialistični izpit. Kirurškega dela se je učil na več klinikah v tujini (Velika Britanija, Belgija, Italija in Nizozemska). Ukvarja se z pedagoškim delom. Leta 2014 je bil na Medicinski fakulteti v Ljubljani izvoljen v akademski naziv asistent, leta 2019 pa v naziv docent. Na Medicinski fakulteti v Ljubljani vodi tudi študentske vaje in predava predmet otorinolaringologija. Predava na mednarodnih ORL kongresih ter objavlja članke v svetovnih medicinskih revijah.

Govori štiri tuje jezike, in sicer angleščino, nemščino, francoščino in nizozemščino.

Od leta 2013 opravlja delo v specialistični otorinolaringološki ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna, kjer izvaja klinične preglede, diagnostiko, endoskopije in konzultacije.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.