Dsc 1158

Primož Tršinar dr.med. specialist urologije

Urološka ambulanta

 

Študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2011 opravil specialistični izpit. Trenutno dela v SB Novo mesto (kot vodja oddelka za urologijo), v Železniškem ZD v Ljubljani v urološki ambulanti in v specialistični urološki ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna. Redno predava za splošne zdravnike in za urološke bolnike. Redni udeleženec evropskih uroloških srečanj in kongresov/delavnic.

Objavljeni članki:

Vpliv trajanja zdravljenja na učinkovitost maksimalne električne stimulacije pri otrocih z nenevrogenim čezmerno aktivnim sečnim mehurjem in s težavami pri mokrenju

 

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.