Za vas bo poskrbela ekipa vrhunskih in priznanih zdravnikov specialistov iz različnih področij medicine.

 

Dušan Božič, dr.med.
strokovni direktor / specialist interne medicine

Pulmologija, kardiologija, alergologija, interna medicina

Študij medicine zaključil na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, nato opravil specializacijo iz interne medicine.

Delokrog sedanjega dela je predvsem področje interne medicine, in sicer kardiologija, pulmologija in alergologija. Vrsto let zaposlen tudi v kardiološki ambulanti v Ljubljani. V zadnjih 3 letih imel najmanj 30 predavanj z medicinsko tematiko za zdravnike, bolnike, društva, lekarne ter radijske oddaje.

 

Dsc 1314 Dušan Božič Portret


 

Nataša Curl, dr.med.
specialistka družinske medicine

 

Ambulanta družinske medicine – Nataša Curl, dr.med, spec. druž. med.

 

Študij medicine je zaključila na MF v Ljubljani leta 2003. Po opravljenem strokovnem izpitu 2004 je nadaljevala delo kot sekundarijka na Kliničnem oddelku za žilne bolezni UKC Ljubljana in leta 2005 pričela s specializacijo iz družinske medicine. Po uspešno  opravljenem specialističnem izpitu leta 2011 je nadaljevala delo v svoji stroki in na področju nujne medicinske pomoči. Od leta 2022 je zaposlena v ambulanti družinske medicine v Diagnostičnem centru Medicointerna. Je mentorica študentom medicine MF Ljubljana in MF Maribor ter specializantom družinske medicine. Leta 2022 je opravila tečaj zdravljenja s pomočjo medicinske hipnoze. Redno se izobražuje v Sloveniji in tujini.


 

doc. dr. Robert Šifrer, dr.med.
specialist otorinolaringologije

 

ORL ambulanta

 

Študij medicine zaključil leta 2002. Istega leta se zaposlil tudi v UKC Ljubljana, najprej kot zdravnik pripravnik, nato kot zdravnik sekundarij na travmatološki in infekcijski kliniki. Strokovni izpit opravil leta 2003. Specializacijo zaključil leta 2009. Od takrat zaposlen kot specialist otorinolaringolog na kliniki, kjer se ukvarja z onkološko in rekonstrukcijsko kirurgijo glave in vratu.Opravljen ima tudi evropski specialistični izpit. Kirurškega dela se je učil na več klinikah v tujini (Velika Britanija, Belgija, Italija in Nizozemska). Ukvarja se z pedagoškim delom. Leta 2014 je bil na Medicinski fakulteti v Ljubljani izvoljen v akademski naziv asistent, leta 2019 pa v naziv docent. Na Medicinski fakulteti v Ljubljani vodi tudi študentske vaje in predava predmet otorinolaringologija. Predava na mednarodnih ORL kongresih ter objavlja članke v svetovnih medicinskih revijah.

Govori štiri tuje jezike, in sicer angleščino, nemščino, francoščino in nizozemščino.

Od leta 2013 opravlja delo v specialistični otorinolaringološki ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna, kjer izvaja klinične preglede, diagnostiko, endoskopije in konzultacije.

 

Dsc 1202 Robert Šifrer


 

asist. dr. David Martinčič, dr.med.
specialist ortopedske kirurgije

Specialist kirurg za poškodbe in obolenja kolenskega sklepa, za poškodbe in obolenja zgornjega ter spodnjega skočnega sklepa ter stopala in za poškodbe ter obolenja ramenskega sklepa

 

Ortopedska ambulanta

 

Leta 2006 je zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Specializacijo iz ortopedske kirurgije je končal leta 2012. Po opravljeni specializaciji se je zaposlil na Ortopedski kliniki v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Pri svojem delu se ukvarja s športno ortopedijo in kirurgijo kostnih tumorjev.

Redno se udeležuje ortopedskih tečajev in je tako v nenehnem stiku z najnovejšimi tehnikami kirurškega zdravljenja športnih poškodb in kostnih tumorjev. Redno se tudi udeležuje strokovnih srečanj doma in v tujini, kjer aktivno sodeluje z avtorskimi prispevki. Na znanstveno raziskovalnem področju se ukvarja z bioregenerativnimi terapijami ob poškodbah sklepnega hrustanca. Še posebej poglobljeno se ukvarja s športnimi poškodbami rame in kolena, pri čemer uvaja sodobnejše in učinkovitejše metode zdravljenja.

Od leta 2014 opravlja delo v specialistični ortopedski ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna.

Zdravniki Foto Martincic750


 

Primož Tršinar, dr.med.
specialist urologije

 

Urološka ambulanta

 

Študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Leta 2011 opravil specialistični izpit. Trenutno dela v SB Novo mesto (kot vodja oddelka za urologijo), v Železniškem ZD v Ljubljani v urološki ambulanti in v specialistični urološki ambulanti v Diagnostičnem centru Medicointerna. Redno predava za splošne zdravnike in za urološke bolnike. Redni udeleženec evropskih uroloških srečanj in kongresov/delavnic.

Objavljeni članki:

Vpliv trajanja zdravljenja na učinkovitost maksimalne električne stimulacije pri otrocih z nenevrogenim čezmerno aktivnim sečnim mehurjem in s težavami pri mokrenju

Dsc 1158

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.