Uvodne Fotke Spletna Stran Medicointerna 4

Čarobnost božičnega časa

V tem prazničnem času želimo izraziti globoko hvaležnost naši predani ekipi zdravnikov, medicinskih sester in osebja, ki neutrudno dela za dobro počutje pacientov. Njihova predanost skrbi ter sočutju je pravi duh sezone in hvaležni smo za njihovo trdo delo in predanost.
Vsem pa želimo, da bodo vaši dnevi veseli in svetli, duh božiča pa naj napolni vaša srca z ljubeznijo in srečo. Cenite trenutke s svojimi najdražjimi in si ne pozabite vzeti časa za nego in sprostitev.

 

Medicointerna vam želi vesel božič in srečno novo leto. Naj bo prihajajoče leto polno zdravja, veselja in blaginje. 💚

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.