Spletno mesto medicointerna.com uporablja piškotke v dveh kategorijah.

1. Potrebni piškotki

cookie_consent_level 
Trajen piškotek – ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Stran uporablja piškotek za pomnjenje nastavitev piškotkov.

CMSSESSID
Veljavnost piškotka do konca seje identificira obiskovalca spletne strani in mu zagotavlja osnovne funkcije spletne strani.

2. Piškotki namenjeni za boljšo učinkovitost

* Google Analytics

__utma
Trajen piškotek ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Uporablja za razlikovanje med uporabnikom in sejo. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __ utma piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmb & __utmc
Veljavnost piškotka 30 min. Uporabljen je za določitev nove seje/obiska. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __utmb ali __utmc piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmz 
Veljavnost piškotka 6 mesecev. Shranjuje vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki opredeljuje kako je uporabnik prišel na stran. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmv 
Trajen piškotek – ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotka izbriše. Uporabljen za shranjevanje variabilnih podatkov na ravni obiskovalca. Piškotek je ustvarjen, če razvijalec uporabi _setCustomVar metodo z poljubno variablo na ravni obiskovalca. Piškotek je tudi uporabljen pri _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.

 

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Sava
Vzajemna