Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.medicointerna.com

1. Uvod
Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www. medicointerna.com

2. Vsebina spletnega mesta
Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. MEDICOINTERNA d.o.o. se obvezuje prizadevati za resničnost, zanesljivost in kakovost vsebin na spletnem mestu, vendar teh lastnosti vsebin ne jamči in ne odgovarja v primeru nastanka kakršne koli škode pri uporabi spletnega mesta.

3. Zaščita avtorskih pravic
Dovoljena je samo osebna (nekomercialna) uporaba vsebin (slik, besedil in drugih podatkov) spletnega mesta. Komercialna uporaba vsebin spletnega mesta je dovoljena le na podlagi predhodnega pisnega dovoljenja MEDICOINTERNE d.o.o. Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo naslov spletne strani kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

4. Zaščita zasebnosti in varovanje podatkov
MEDICOINTERNA d.o.o. bo s podatki, ki bodo zbrani na spletnem mestu, ravnala v skladu z veljavno zakonodajo.

5. Zunanje povezave
Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev
MEDICOINTERNA d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev uporabe spletnega mesta brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj (z objavo). Zato si ob vsakem obisku spletnega mesta pozorno preberite te pogoje uporabe.

7. Pristojno sodišče
Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo spletnega mesta ali vsebin je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek
Z vstopom na spletno stran se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. V nasprotnem primeru spletnega mesta ne uporabljajte. Prijeten ogled vam želimo!

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.