Sl Financira Evropska Unija Pos

Nakup rentgenskega aparata in digitalizacija procesov

V diagnostičnem centru Medicointerna smo v izvedbi projekta, ki zajema nakupa najnovejšega digitaliziranega rentgenskega aparata in nakup ter implementacija in prenovitev povezovanja UZ, RTG, MR in zobne diagnostike v smislu digitalizacije. Digitalizacija zajema shranjevanje posnetkov, dodatne možnosti obdelave ter povezovanje z zunanjimi zdravstvenimi izvajalci, kot tudi znotraj samega centra. Povezovanje temelji na prenosu digizaliziranih posnetkov od izvajalca diagnostične preiskave (UZ, RTG, MR) do zdravnika specialista. Postopek znatno pohitri celoten postopek postavitve diagnoze.

Celoten proces digitalizacije ima tudi znaten vpliv na varovanje okolja ter zmanjšanju porabe energije.

Celotna vrednost projekta: 289.676,10 EUR

EU-financiranje: 180.000,00 EUR

Naložba je del ukrepov slovenskega načrta, ki ga financira Evropska unija – NextGenerationEU.

Več o načrtu/ukrepih na spodnjih povezavah:

Logo Sps Vsi 01

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.