Pregledi namenjeni zgodnjemu odkrivanju, preprečevanju bolezni ter ohranjanju kakovosti življenja.

Namen preventivnih pregledov je odkrivanje začetnih, očem skritih obolenj, ki jih posameznik sam ne opazi oziroma mu še ne povzročajo večjih težav. Prav v začetni fazi bolezni pa se da narediti največ za preprečitev obolenja.

 

 

 

 

Preventivni pregled prilagojem vašim potrebam in željam


Preventivni zdravstveni pregled lahko sestavite tudi sami.

V kolikor bi želeli imeti specifične preglede in preiskave v vašem preventivnem zdravstvenem pregledu vam po posvetu z zdravnikom specialistom sestavimo prilagojen pregled.

Kako se lahko naročite


 

Po elektronski pošti

Pošljite nam elektronsko pošto, v kateri nam sporočite za kateri pregled se naročate, ime in priimek ter vašo telefonsko številko.

 

 

Po telefonu

Pokličete nas lahko od ponedeljka do petka med 7.00 in 19.00 uro.

 

 • Telefonska št. za naročanje: 030 614 424

  Pošljite nam sporočilo

   

  Bi želeli prejemati naša obvestila na vaše e-mail račun?
  DANE

  Naši pogodbeni partnerji

  Triglav
  Logo
  Vzajemna
  Sava
  Logozdkocevje2
  Logo Doktor24

  Ostanite na tekočem!
  Prijavite se na naše e-novice.

  Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

  Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.