Dsc 1314 Dušan Božič Portret

Dušan Božič dr.med. specialist interne medicine

Ambulanta interne medicine s pulmologijo

 

Strokovni direktor / specialist interne medicine

Pulmologija, kardiologija, alergologija, interna medicina

Študij medicine zaključil na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, nato opravil specializacijo iz interne medicine.

Delokrog sedanjega dela je predvsem področje interne medicine, in sicer kardiologija, pulmologija in alergologija. Vrsto let zaposlen tudi v kardiološki ambulanti v Ljubljani. V zadnjih 3 letih imel najmanj 30 predavanj z medicinsko tematiko za zdravnike, bolnike, društva, lekarne ter radijske oddaje.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.