Nataša Curl, dr.med., specialistka družinske medicine

Študij medicine je zaključila na MF v Ljubljani leta 2003. Po opravljenem strokovnem izpitu 2004 je nadaljevala delo kot sekundarijka na Kliničnem oddelku za žilne bolezni UKC Ljubljana in leta 2005 pričela s specializacijo iz družinske medicine. Po uspešno  opravljenem specialističnem izpitu leta 2011 je nadaljevala delo v svoji stroki in na področju nujne medicinske pomoči. Od leta 2022 je zaposlena v ambulanti družinske medicine v Diagnostičnem centru Medicointerna. Je mentorica študentom medicine MF Ljubljana in MF Maribor ter specializantom družinske medicine. Leta 2022 je opravila tečaj zdravljenja s pomočjo medicinske hipnoze. Redno se izobražuje v Sloveniji in tujini.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.