Untitled Design 2

Kakšne koristi vam lahko prinese specialistični preventivni pregled?

Preventivni pregled je eden od načinov pri ohranjanju zdravja. 
Pripomore k temu, da posameznik že v ranljivem obdobju zazna nagnjenost k določenim boleznim ter mu strokovnjak pomaga preprečiti nastanek bolezni ali pa ukrepa pravočasno, preden postane resno in zahteva zahtevnejše zdravljenje.

 

Glede na nedavne raziskave je veliko bolezni mogoče preprečiti. Če jih preprečimo, lahko svojemu življenju dodamo leta zdravega življenja. Z večjo telesno dejavnostjo in spremembo prehranjevalnih navad lahko na primer zmanjšamo možnost za nastanek bolezni srca ali visokega krvnega tlaka.

 

Specialistični preventivni programi so del naših zdravstvenih storitev, ki pomagajo ljudem ohraniti zdravje in se potencialno izogniti boleznim ali poškodbam. Medtem ko negativni zdravstveni izidi, kot sta bolezen in poškodba, niso zaželeni, preventivni specialistični pregledi izboljšujejo splošno dobro počutje posameznika.

V našem diagnostičnem centru lahko izbirate med:

 

 

 

Najpomembnejše je, da aktivno pristopite k svojemu zdravju. Preventivna zdravstvena oskrba lahko naredi le toliko, vendar je to bolje, kot če bi morali težave zdraviti, ko se pojavijo. Izkoristite naše preventivne programe, saj je skrb za zdravje ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite zase.

 

Preventivna oskrba je naložba v prihodnost. Prevzemite nadzor nad le-to.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.