Shutterstock 525088537

Nova storitev: 24-urno snemanje krvnega tlaka

Najbolj natančna preiskava za opredelitev stanja in učinkovitosti zdravljenja krvnega tlaka.

 

Zvišan krvni tlak je eden od pomembnih dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in žilja. Te bolezni so pri nas in v večini razvitih držav glavni vzrok umiranja prebivalstva.

Dokazano je, da je pri ljudeh z zvišanim krvnim tlakom ogroženost za nastanek koronarne srčne bolezni trikrat do štirikrat večja, ogroženost za nastanek možganske kapi pa sedemkrat večja kot pri ljudeh z normalnim krvnim tlakom. Če se tega zavedamo, se zavemo tudi pomena bolezni in njenega preprečevanja.

 

Kdaj opravljamo preiskavo:
  • pri slabo urejenemu krvnemu tlaku,
  • pri preverjanju učinkovitosti zdravljenja,
  • pri sumu na hipertenzijo, ko je krvni tlak povišan samo pri zdravniku.
Za naročanje in informacije nas lahko pokličete na 01/893 85 70 in 030 614 424 ali nam pišete na internisticna.ambulanta@medicointerna.com.

 

Omenjeno preiskavo opravljamo samoplačniško.

 

Več o preiskavi:
24-urno merjenje krvnega tlaka

 

Preiskavo opravljamo v sklopu ambulante:
Ambulanta interne medicine s pulmologijo

 

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.