Mobile Portable Apparatus Or Device The Unit Of Measurement Of The Electrocardiogram In A Doctor's Office

24-urni holter EKG

Pričeli smo s storitvami snemanja 24-urnega holter EKG.

 

24 urni holter EKG je pomembna preiskava za odkrivanje:

 

  • Motenj srčnega ritma
  • Motenj v prevajanju impulza v srčni mišici
  • Motenj v prekrvavitvi srčne mišice

 

Razlika med 24urnim holtrom EKG ter EKG preiskavo v ambulanti je, da preiskava v ambulanti prikaže samo trenutno stanje v tistem trenutku. V domačem ali delovnem okolju pa je bolnik izpostavljen dejanskim vsakodnevnim obremenitvam. 24 urni EKG pokaže, v kakšnem razponu se giblje srčni utrip, ali je pravilen, ali so morda prisotne motnje srčnega ritma in ali so te pomembne. Lahko se odkrije tudi ishemija srčne mišice.
Za naročanje in informacije nas lahko pokličete na 01/893 85 70 in 030 614 424 ali nam pišete na internisticna.ambulanta@medicointerna.com.

 

Omenjeno preiskavo opravljamo samoplačniško.

 

Več o preiskavi:
24-uri holter EKG

 

Preiskavo opravljamo v sklopu ambulante:
Ambulanta interne medicine s pulmologijo

 

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.