Uvodne Fotke 2

17. MAJ JE SVETOVNI DAN ARTERIJSKE HIPERTENZIJE – pridružite se nam na brezplačnih meritvah krvnega tlaka

Visok krvni tlak – stanje, ki se pogosto razvije brez opozorila in povečuje tveganje za bolezni srca in možgansko kap.
Ali ste vedeli, da je visok krvni tlak kot premeten kameleon? Simptomi ga pogosto ne zaznajo, razkrijemo ga šele z rednim spremljanjem. V kolikor se naučimo več o tem stanju, lahko bolje razumemo, kako se zaščititi pred njegovimi nevarnostmi.
Če izkoristimo moč preobrazbe, se lahko podamo na pot k boljšemu zdravju. Uravnotežena prehrana in redna telesna vadba, zmanjšanje stresa ter opustitev kajenja so lahko naši zavezniki pri ukrotitvni te tihe zveri.
Ne pozabite: arterijska hipertenzija je lahko strašna, vendar jo lahko premagamo. Pridružite se nam pri negovanju naših src, prevzemu nadzora nad našim zdravjem in skupnem razvozlavanju uganke arterijske hipertenzije.
17.5.2023, med 12. in 19. uro, bomo omogočali brezplačno merjenje krvnega tlaka (1. nadstropje našega diagnostičnega centra Medicointerna) – VABLJENI.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.