Uvodne Fotke

ULTRAZVOK TREBUHA: Hitra in natančna ocena stanja vašega abdomna, ko jo najbolj potrebujete

Če imate nepojasnjene bolečine v trebuhu ali druge simptome, vam lahko zdravnik priporoči ultrazvok trebuha. Ta diagnostični slikovni test uporablja visokofrekvenčne zvočne valove za ustvarjanje slike organov in struktur v trebuhu. UZ trebuha lahko tako zagotovi hitrejše rezultate kot druge vrste slikovnih preiskav, prav tako pa natančno diagnozo.

 

S hitrim izvajanjem boste v kratkem času dobili rezultate, ki jih potrebujete
Ena od najpomembenjših prednosti ultrazvoka trebuha je, da lahko hitro zagotovi rezultate. Medtem, ko lahko morda pri drugih slikovnih preiskavah, kot sta magnetna resonanca ali tomografija, traja več dni ali celo tednov, da se izdelajo slike, UZ trebuha običajno zagotovi rezultate takoj. To pomeni, da jih lahko zdravnik specialist z vami pregleda med obiskom, kar lahko pospeši postopek diagnosticiranja in zdravljenja.
Natančna diagnoza je prvi korak pri iskanju pravega zdravljenja za vas
Druga ključna prednost ultrazvoka abdomna je visoka stopnja natančnosti, ki jo zagotavlja. Zvočni valovi, ki se uporabljajo pri ultrazvoku, so neškodljivi, zato je varen za bolnike vseh starosti. Slike, ki nastanejo pri preiskavi, lahko zdravniku pomagajo pri diagnosticiranju številnih bolezni, vključno z boleznimi jeter, žolčnika in želodca. Te slike lahko zdravniku pomagajo pri pripravi natančnejšega načrta zdravljenja, kar lahko izboljša vaše možnosti za uspešno okrevanje.
Ponosni smo na to, da vas hitro sprejmemo in obravnavamo s spoštovanjem
Čakanje na rezultate drugih slikovanih preiskav je lahko frustrirajoče in zamudno, ultrazvočni pregled pa je na voljo v najkrajšem možnem času. Tako lahko dobite odgovore, ki jih potrebujete, kar vam lahko zagotovi mir in pospeši morebitno zdravljenje.
Ultrazvok abdomna je neinvazivna in varna slikovna preiskava, s katero lahko zdravnik specialist diagnosticira vrsto težav, ki vplivajo na vas. S hitrejšimi rezultati, natančno diagnozo in kratkimi čakalnimi dobami je UZ trebuha odlična možnost za bolnike, ki iščejo hitre ter zanesljive diagnoze. Če imate bolečine v trebuhu ali druge simptome, se z zdravnikom pogovorite, ali je ultrazvok trebuha (abdomna) primeren za vas.

Naši pogodbeni partnerji

Triglav
Logo
Vzajemna
Sava
Logozdkocevje2
Logo Doktor24

Ostanite na tekočem!
Prijavite se na naše e-novice.

Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me Medicointerna d.o.o. informira o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.